Зимовий цінопад: АКЦІЯ -20% на автономні каналізації

АКЦІЯ -20% на автономні каналізації

Прийшла холодна зима, але це не привід впадати в депресію. Є безліч цікавих заннять на цю пору! А як Вам така розвага – автономні каналізаціі (станції повної біологічної очистки) PERFECTOR по зниженій ціні? АКЦІЯ: до -20% на автономні каналізації. Поспішіть дана акція діє тільки до кінця лютого!* Так ми дійсно на цей період додатково знімаємо 20% з і без того конкурентної вартості наших біо-очисних споруд PERFECTOR. Поспішайте, кількість акційних одиниць ОБМЕЖЕНА!!!! З актуальними акційними цінами Ви можете ознайомитись тут.

АКЦІЯ -20% на автономні каналізації
АКЦІЯ на автономні каналізації

Нагадуємо, що наші станції виготовляються по новітніх технологіях з використанням провідного європейського обладнання. Матеріал виготовлення корпусу – німецький поліпропілен, який ідеально втілює в собі гарантовану якість та помірну ціну! Переконайтеся самі – звертайтеся за безкоштовною консультацією до наших спеціалістів, які проконсультують Вас по всіх нюансах конструкції і монтажу та розвіють останні сумніви щодо доцільності встановлення саме наших станцій повної біологічної очистки PERFECTOR. В їх модельному ряді знайдеться місце для будь-яких, навіть специфічних потреб замовника. Отож не гайте часу – зробіть свою осінь дійсно вдалою! АКЦІЯ на автономні каналізації від нашої компанії PERFECTOR допоможе Вам в цьому!

* -20% для найбільш популярної моделі PERFECTOR BIO-S8, відсотки знижки по іншим моделям можуть різнитися, всі умови і нюанси уточнюйте у наших менеджерів.