Станції глибокої біологічної очистки

септик

Найкращим рішенням проблематики автономних каналізацій на даний момент є придбання установки біологічної очистки стоків. На сьогоднішній день при відсутності доступу до центральної каналізаційної системи створити комфорт для себе можливо використовуючи сучасні станції глибокої біологічної очистки. За їх участі здійснюється якісна очистка стоків, що дозволяє забути про проблематику каналізації.

Наша компанія IMPools пропонує кращі варіанти систем власного виробництва під торговою маркою PERFECTOR.
Принцип дії станції заснований на присутності та постійному розмноженні специфічних аеробних бактерій, які здійснюють швидке та якісне окислення багатьох органічних і неорганічних речовин, які в тих чи інших пропорціях присутні в стічних водах. Завдячуючи поступленню кисню, ці бактерії розмножуються і утворюють корисний намул — основний компонент очищення. По своїй суті, установка глибокого очищення стоків PERFECTOR, завдячуючи активній аерації, являється дійсним біологічним реактором — вона мінералізує забруднювачі, що надходять до неї і переводить їх в повністю безпечні речовини.

При експлуатації локальної біо-очисної споруди не з’являються неприємні запахи і шкідливі гази, а переробка здійснюється в декілька разів швидше, ніж в звичайних септиках. Значущі показники продуктивності ефективного біофільтра від нашої компанії IMPools у багато раз перевищують якість звичайних септиків, а очистка стоків, що поступають, становить не менше 98%!

Станції глибокої біологічної очистки ідеально підходять для спорудження приватної каналізації в заміських будинках, віддалених котеджах та на дачі. З такими сучасними спорудами зникає проблематика утилізації відходів органічного походження. Очистку автономної каналізації PERFECTOR слід здійснювати два-чотири рази в рік — кількість разів обумовлюється частотою використання системи і її якісними характеристиками.